• Vi elsker vores arbejde

    En virksomhed med mange års erfaring

  • Ring til os i dag og

    Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Et solidt håndværk til den aftalte tid

Altid kvalitet og omhyggelighed

Vi løser for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service

Om Murerfirmaet Martin Christensen ApS

Hos Murerfirmaet Martin Christensen ApS udfører vi kvalitetsarbejde indenfor alle grene af murerfaget. Vi mener, vi har sans for detaljer og udfører altid et flot finish. Hos os er du altid sikret et godt håndværk og holdbare resultater til den aftalte tid. Gennem hele projektet - både små og store - vil vi løbende have tæt kundekontakt med dig, og vi garanterer altid pæn oprydning efterfølgende.
En virksomhed med mange års erfaring
Murerfirmaet Martin Christensen ApS arbejder på 3 generationers konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.
Vi hjælper både private og erhverv
Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt" og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.
Vores mission
Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i murerarbejde til både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i generel murerarbejde for private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.
Vores vision
Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.
Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave
Du finder os på
Murerfirmaet Martin Christensen ApS
Toftegaardsvej 23
9620 Aalestrup
Kontakt os på

T: +45 28198177 / 5151 9280
info@murmartin.dk

CVR: 35056726
Telefontider
Man-tors: Kl.7:30-16:00
Fredag: Kl.7:30-17:00
Lør-Søn: Åbent efter aftale
Få et uforpligtende tilbud i dag
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi står klar til at hjælpe dig.