• Vi elsker vores arbejde

    Vi udfører alt i murerarbejde - både stort og små opgaver

  • Ring til os i dag og

    Få et uforpligtende tilbud

Et solidt håndværk til den aftalte tid

Altid kvalitet og omhyggelighed

Vi løser for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service

Kvalitets arbejde gennem 3 generationer

Hos Murerfirmaet Martin Christensen ApS udfører vi kvalitetsarbejde indenfor alle grene af murerfaget. Vi mener, vi har sans for detaljer og udfører altid et flot finish. Hos os er du altid sikret et godt håndværk og holdbare resultater til den aftalte tid. Gennem hele projektet - både små og store - vil vi løbende have tæt kundekontakt med dig, og vi garanterer altid pæn oprydning efterfølgende.
Vi kan levere tegningsarbejde samt tilladelser, og sørger for håndværker fradrag. Vi udfører enfamiliehuse fra tegning til færdig hus - Medbyg kan selvfølgelig accepteres. Her på siden har du et overblik over hvad vi har af kompetencer. Søger du noget som ikke er listet her, så kontakt os i dag og hør nærmere.

Alt i badeværelse

Hos Murerfirmaet Martin Christensen ApS udfører vi bl.a. med fornyelse af badeværelse, renovering eller lign. Vi sikrer dig et godt håndværk og holdbare resultater, så kontakt os i dag for et godt tilbud.

Facaderenovering

Her hos Murerfirmaet Martin Christensen ApS klarer vi alt i facaderenovering - også udkrads af fuge og omfugning. Kontakt os i dag og hør nærmere. Vi kan helt sikkert hjælpe.

Belægning

Hos Murerfirmaet Martin Christensen ApS tilbyder vi alt i belægning. Med vores kompetente og professionelle murere, er du sikret holdbare resultater til den aftalte tid. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Nybyggeri & tilbygning

Som professionel murer og med det nyeste udstyr, så kan vi klare alle opgaver inden for nybyggeri eller tilbygning. Så står du og skal igang med nybyggeri eller tilbygning til eksisterende, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kirkekalkning

Vi har arbejdet med kirker og kalkning i mere end 50 år, hvilket betyder vi ved hvordan tingene skal gøres. Vi kalker ca. 12-15 kirker hvert år. Indvendig kalkning og rep. af kirker udvendig og indvendig samt understrygning tag m.m.

Industri & institutioner

Hos os udfører vi også nybyg og renovering af institutioner og industri, samt udfører skæring/boring i beton og afslibning af gulve. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din næste opgave.
Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave
Du finder os på
Murerfirmaet Martin Christensen ApS
Toftegaardsvej 23
9620 Aalestrup
Kontakt os på

T: +45 28198177 / 5151 9280
info@murmartin.dk

CVR: 35056726
Telefontider
Man-tors: Kl.7:30-16:00
Fredag: Kl.7:30-17:00
Lør-Søn: Åbent efter aftale
Få et uforpligtende tilbud i dag
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi står klar til at hjælpe dig.