Om vores murerfirma i Aalestrup nær Viborg og Hobro

En virksomhed med mange års erfaring

Murerfirmaet Martin Christensen ApS arbejder på 3 generationers konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi i vores murerfirma i Aalestrup nær Viborg og Hobro, betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. I vores murerfirma tilbyder vi bl.a. badeværelser, facaderenoveringer, nybyg, microcement, kirkekalkning, renovering, klinker og fliser.

Vi hjælper både private og erhverv

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte vores murerfirma i dag. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.

​Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i murerarbejde til både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i generel murerarbejde for private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.

​Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Kontakt vores murerfirma ​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Murerfirmaet Martin Christensen Aps, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på (+45) 51 51 92 80 / (+45) 28 19 81 77 eller skrive e-mail på MurMartin@outlook.dk.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om vores murerfirma i Aalestrup nær Viborg og Holstebro.​